Thuis Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

Bij Solar Power Supply kan je maar liefst op zeven verschillende manieren betalen:

MasterCard, VISA & American Express
Je voert je creditcardgegevens in via onze beveiligde SSL procedure. Wij zorgen samen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.

Mister Cash
Het gebruik van Mister Cash is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Bancontact/Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. De banken zijn Belfius, BNP Paribas, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank.

Apple Pay
Met Apple Pay kun je nu nog sneller en veiliger betalen dan met je betaalpas.

ING Homepage
Tijdens de bestelprocedure wordt je naar de betaalomgeving van je eigen bank doorgestuurd. Je kunt de betaling dus op de vertrouwde manier afhandelen. Een betaling via ING Homepage is alleen mogelijk voor klanten die een Belgisch factuuradres hebben ingevuld tijdens de bestelprocedure.

KBC
Tijdens de bestelprocedure wordt je naar de betaalomgeving van je eigen bank doorgestuurd. Je kunt de betaling dus op de vertrouwde manier afhandelen. Een betaling via KBC is alleen mogelijk voor klanten die een Belgisch factuuradres hebben ingevuld tijdens de bestelprocedure.

Klarna 
Achteraf betalen is een uitkomst als het gaat om eenvoudig en veilig betalen. Als je er bij Solar Power Supply voor kiest om via Klarna achteraf te betalen, ontvang je altijd je bestelling voordat je deze betaalt. Achteraf betalen is eenvoudig, praktisch en zonder risico. Je betaalt het gehele bedrag binnen 14 dagen aan Klarna. Voor deze betaalmethode wordt € 1,95 aan transactiekosten in rekening gebracht.

Let op: Niet alle bedragen komen in aanmerking bij het selecteren van Klarna als betaaloptie. Bedragen tussen de € 25,- en € 1000,- worden doorgaans door Klarna geaccepteerd.

Belfius
Tijdens de bestelprocedure wordt je naar de betaalomgeving van je eigen bank doorgestuurd. Je kunt de betaling dus op de vertrouwde manier afhandelen. Een betaling via Belfius is alleen mogelijk voor klanten die een Belgisch factuuradres hebben ingevuld tijdens de bestelprocedure.

Direct Bank Transfer 
Direct Bank Transfer combineert veiligheid en automatisering voor een gesimplificeerd betaalproces aangaande directe banktransacties. Simpel én snel.

Maestro
Via Maestro kun je veilig en snel online betalen. U kunt uw bankgegevens via onze beveiligde SSL procedure invoeren en wij zorgen samen met uw bank voor een correcte afhandeling. 

PayPal
Met PayPal kun je overal ter wereld betalen zonder pas of code. Gebruik je inloggegevens van PayPal om je bestelling veilig en snel te betalen. Tijdens de bestelprocedure wordt je naar de betaalomgeving van PayPal doorgestuurd.

Cadeaubon
Betalen met een cadeaubon van Solar Power Supply is eenvoudig. Kies op de pagina “Winkelwagen” voor de optie “Cadeaubon inwisselen”. Het tegoed van je cadeaubon wordt automatisch van het totaalbedrag van je bestelling afgetrokken. De cadeaubon kan ingewisseld worden voor artikelen en verzendkosten.

Hulp nodig?

Onze klantenservice is bereikbaar van Ma t/m Vr: 09:00 - 12:30 uur / 13.30 - 17.00 uur
via telefoon: +32 (0)3 808 2554
Kom direct met ons in contact via de chat.
Stuur ons een e-mail en wij nemen snel contact met je op.