• Voor 23.45 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Bezoek onze Concept Store in Den Helder (NL)
  • Gratis retourneren
Thuis Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

Bij Solar Power Supply kan je maar liefst op zeven verschillende manieren betalen:

MasterCard, VISA & American Express
Je voert je creditcardgegevens in via onze beveiligde SSL procedure. Wij zorgen samen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.

Mister Cash
Het gebruik van Mister Cash is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Bancontact/Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. De banken zijn Belfius, BNP Paribas, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank.

ING Homepage
Tijdens de bestelprocedure wordt je naar de betaalomgeving van je eigen bank doorgestuurd. Je kunt de betaling dus op de vertrouwde manier afhandelen. Een betaling via ING Homepage is alleen mogelijk voor klanten die een Belgisch factuuradres hebben ingevuld tijdens de bestelprocedure.

KBC
Tijdens de bestelprocedure wordt je naar de betaalomgeving van je eigen bank doorgestuurd. Je kunt de betaling dus op de vertrouwde manier afhandelen. Een betaling via KBC is alleen mogelijk voor klanten die een Belgisch factuuradres hebben ingevuld tijdens de bestelprocedure.

Belfius
Tijdens de bestelprocedure wordt je naar de betaalomgeving van je eigen bank doorgestuurd. Je kunt de betaling dus op de vertrouwde manier afhandelen. Een betaling via Belfius is alleen mogelijk voor klanten die een Belgisch factuuradres hebben ingevuld tijdens de bestelprocedure.

Maestro
Via Maestro kun je veilig en snel online betalen. U kunt uw bankgegevens via onze beveiligde SSL procedure invoeren en wij zorgen samen met uw bank voor een correcte afhandeling. 

PayPal
Met PayPal kun je overal ter wereld betalen zonder pas of code. Gebruik je inloggegevens van PayPal om je bestelling veilig en snel te betalen. Tijdens de bestelprocedure wordt je naar de betaalomgeving van PayPal doorgestuurd.

Bank Transfer
Je maakt het bedrag over via een normale bankoverschrijving. Van onze betaalprovider MultiSafePay ontvang je een e-mail met de benodigde gegevens. De verwerking van een bankoverschrijving duurt doorgaans 2 – 3 werkdagen. Je bestelling wordt verzonden nadat het bedrag is ontvangen door MultiSafePay.

Cadeaubon
Betalen met een cadeaubon van Solar Power Supply is eenvoudig. Kies op de pagina “Winkelwagen” voor de optie “Cadeaubon inwisselen”. Het tegoed van je cadeaubon wordt automatisch van het totaalbedrag van je bestelling afgetrokken. De cadeaubon kan ingewisseld worden voor artikelen en verzendkosten.

Hulp nodig?

Onze klantenservice is bereikbaar van Ma t/m Vr: 09:30 - 17:00 uur
via telefoon: +32 (0)3 808 2554
Kom direct met ons in contact via de chat.
Stuur ons een e-mail en wij nemen snel contact met je op.