Thuis Verzendinformatie

Verzendinformatie

Snel in huis
Bij elk product in onze webshop zie je de voorraadstatus. De meeste artikelen hebben wij ruim op voorraad. Plaats je de bestelling op een werkdag voor 23.45 uur, dan heb je deze binnen Nederland en België vrijwel altijd de volgende dag in huis, behalve op zondag. Bestel je in het weekend? Dan zorgen wij ervoor dat je bestelling maandag of dinsdag geleverd wordt. Tijdens de bestelprocedure is het mogelijk om een afleverdag te kiezen waarop de bestelling afgeleverd kan worden. De levertijd voor andere landen duurt iets langer. Verzenden naar Duitsland en Oostenrijk duurt doorgaans 1 tot 2 werkdagen. Verzenden naar overige landen in Europa duurt doorgaans 2 tot 4 werkdagen.

Betrouwbare levering
Nadat je bestelling bij ons de deur uit is gegaan, zijn onze vervoerders PostNL, DPD of UPS voor pakketten > 30 KG, verantwoordelijk voor het netjes en op tijd afleveren van het pakket. Wij willen het beste voor onze klanten en hebben daarom bewust voor deze betrouwbare vervoerders gekozen. Nadat je bestelling verzonden is, ontvang je via e-mail een verzendbevestiging met trackingcode waarmee je het pakket kunt volgen. De chauffeur doet er alles aan, om de levering binnen de gekozen tijdvak te laten plaatsvinden.

Afhalen via een DPD Pickup parcelshop? 
Voor iedereen in België die de bestelling liever zelf afhaalt, zijn de DPD Pickup parcelshops een ideale oplossing. Deze servicepunten zijn over het hele land verspreid. Door de ruime openingstijden kun je de bestelling ophalen, wanneer het jou uitkomt. Per e-mail wordt je geïnformeerd wanneer het pakket klaar ligt. Je kunt het pakket binnen zeven dagen ophalen. Heb je het pakket na drie dagen nog niet opgehaald, dan ontvang je een herinnering per mail.

Bestelling afhalen bij het magazijn van Solar Power Supply
Het is mogelijk om jouw bestelling bij ons magazijn af te halen. Vaak is dit nog op dezelfde dag mogelijk!
Zodra je jouw online bestelling hebt geplaatst en de betaling hebt afgerond, dan zal ons magazijn jouw bestelling zo snel mogelijk verzamelen en klaarzetten zodat jij het kan komen ophalen.
Via e-mail zul je afhaalinstructies en de adresgegevens van ons magazijn in Breda ontvangen.

Verzendkosten
Voor een bestelling met een orderwaarde boven € 20,- is de verzending binnen Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk gratis! Ligt de orderwaarde van je bestelling onder € 20,-, dan kost de verzending binnen deze landen € 4,95.

Verder gelden onderstaande tarieven:
Denemarken, Frankrijk, Ierland, Hongarije, Luxemburg, Polen, Slovenië, Slowakije, Tsjechië: € 6,95
Estland, Finland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Spanje, Verenigd Koninkrijk en Zweden: € 9,95
Griekenland, Portugal en Roemenië: € 19,95

ONZE VERVOERDERS IN BELGIË

Hulp nodig?

Onze klantenservice is bereikbaar van Ma t/m Vr: 09:00 - 12:30 uur / 13.30 - 17.00 uur
via telefoon: +32 (0)3 808 2554
Kom direct met ons in contact via de chat.
Stuur ons een e-mail en wij nemen snel contact met je op.