• Voor 23.45 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Bezoek onze Concept Store in Den Helder (NL)
  • Gratis retourneren
Thuis Wat is een Powerbank

Hoe werk het

Het zelf genereren van zonne-energie is niet alleen leuk, maar ook goed voor het milieu. Het is een makkelijke manier om altijd en overal genoeg power te hebben, juist als er geen stopcontacten in de buurt zijn. Om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van de zon, zijn er een paar puntjes waar je op dient te letten. Hier leggen we ze voor je uit.

Wil je zeker weten of jouw keuze ook de meest optimale is voor je? Dan kan je natuurlijk ook altijd terecht bij onze klantenservice. Samen met jou kijken we dan naar de wensen, omstandigheden en toepasbaarheid, zodat je de beste keuze kan maken. Natuurlijk kan je daar ook terecht voor aanvullende of overige vragen.
Wij helpen je graag verder.

Wat is een Powerbank

Een powerbank bestaat uit een batterij in een behuizing met één of meerdere inputs en outputs. Via de input wordt de powerbank zelf opgeladen, via de output van de powerbank kan een ander apparaat opgeladen worden.

Powerbanks zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar. In ons assortiment vind je o.a. USB PowerbanksLaptop Powerbanks en Portable Power Stations.

  • USB powerbanks zijn bedoeld voor het opladen van USB apparaten, zoals smartphones, tablets, MP3-spelers, action camera’s, etc.
  • Laptop Powerbanks hebben naast de USB output ook een DC output en kunnen zo bijvoorbeeld ook laptops, DSLR-camera’s en andere apparaten met DC input opladen.
  • Portable Power Stations hebben naast de USB en DC outputs ook één of meerdere AC (220 V) outputs. Op de grootste generatoren kun je vrijwel alle apparatuur aansluiten, van TV tot koelkast.

De batterijcapaciteit van een powerbank wordt in de regel uitgedrukt in Wh. Aan de hand van de capaciteit of het verbruik van het apparaat wat aangesloten wordt op de accu pack, kun je uitrekenen hoe vaak of hoe lang je apparaat opgeladen / gepowerd kan worden.

De meeste powerbanks in ons assortiment kunnen via zonnepanelen, via het stopcontact of via de sigarettenaansteker in de auto opgeladen worden. Je kunt een powerbank met een zonnepaneel combineren en zo je eigen Solar Kit samenstellen.

Powerbanks kunnen in bijna alle situaties gebruikt worden. Wij hebben ook een aantal volledig waterdichte powerbanks in ons assortiment, die je zelfs bij de meest extreme weersomstandigheden nog zonder problemen kunt inzetten.

Direct naar:
USB Powerbanks
Laptop Powerbanks
Portable Power Stations
Solar Sets
Zonnepanelen

Advies nodig?

Onze klantenservice is bereikbaar van
Ma t/m Vr: 08:30 - 17:00 uur
via telefoon: +32 (0)3 ­808 08 23
Met een medewerker Chatten is mogelijk binnen de openingstijden van de klantenservice.
Via Facebook kan je ons volgen maar je kunt ook een berichtje achterlaten. Onze klantenservice geeft snel antwoord binnen de openingstijden. Stuur je na onze openingstijden een berichtje, dan heb je zeker de volgende (werk)dag een bericht terug.
Natuurlijk kan je ook een E-mail sturen naar
klantenservice@solarpowersupply.be