• Voor 23.45 uur besteld, morgen in huis!
  • Bezorging mogelijk op maandag t/m zaterdag
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Gratis retourneren
Thuis Werken bij

Solar Power Supply

Nergens komen zoveel topmerken in portable power samen als bij Solar Power Supply. Alleen het beste op het gebied van portable power nemen we op in ons assortiment. Het zijn stuk voor stuk A-merken die net als wij altijd op zoek zijn naar vernieuwing in rendement, gemak en toepasbaarheid. Met zoveel A-merken is kiezen nog een hele opgave.
We helpen u daar graag bij.

De bekendste merken, de beste service, de beste deals!

Werken bij

Ben jij op zoek naar een leuke baan, spreekt onze website je aan en wil je je verder ontwikkelen en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan ons bedrijf? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Bij Solar Power Supply werk je in een team van enthousiaste en gemotiveerde collega’s, die samen voor hetzelfde doel gaan.

Op dit moment hebben wij 1 openstaande vacature:

Freelance Magento Developer

Wij zoeken voor het doorontwikkelen van onze websites een freelance Magento developer. Jij bent verantwoordelijk voor het optimaal draaien van onze websites en voert verbeteringen door om de websites naar een hoger niveau te tillen. Wij zijn op zoek naar een partner-freelancer die zich voor een langere tijd aan ons wil committeren en voor een langere periode opdrachten wil ontvangen.

De opdrachten kunnen voor een gedeelte vanuit huis worden uitgevoerd, maar ons verzoek is om opdrachten ook vanuit ons kantoor in Den Helder uit te voeren. Wij vinden dat je onderdeel moet worden van het team erg belangrijk en zo zal je ook behandeld worden.

Wij zijn een online winkel op gebied van portable solar power en bieden een breed scala producten aan als zonnepanelen, batterijoplossingen, solar lights en meer. Affiniteit met zonne-energie, batterijoplossingen is een pré.

Is dit iets voor jou? Neem dan contact met ons op, of kom zelf even langs.

Open Sollicitatie

Hou onze website ook in de gaten voor onze toekomstige vacatures. Natuurlijk kun je ons ook altijd een open sollicitatie sturen. Stuur ons een e-mail met je CV. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Advies nodig?

Onze klantenservice is bereikbaar van
Ma t/m Vr: 08:30 - 17:00 uur
via telefoon: +32 (0)3 ­808 08 23
Met een medewerker Chatten is mogelijk binnen de openingstijden van de klantenservice.
Via Facebook kan je ons volgen maar je kunt ook een berichtje achterlaten. Onze klantenservice geeft snel antwoord binnen de openingstijden. Stuur je na onze openingstijden een berichtje, dan heb je zeker de volgende (werk)dag een bericht terug.
Natuurlijk kan je ook een E-mail sturen naar
klantenservice@solarpowersupply.be