• Voor 23.45 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Bezoek onze Concept Store in Den Helder (NL)
  • Gratis retourneren
Thuis Merken

Merken

Nergens komen zoveel topmerken in portable power samen als bij Solar Power Supply. Alleen het beste op het gebied van portable power nemen we op in ons assortiment. Het zijn stuk voor stuk A-merken die net als wij altijd op zoek zijn naar vernieuwing in rendement, gemak en toepasbaarheid. Met zoveel A-merken is kiezen nog een hele opgave.
We helpen u daar graag bij.

De bekendste merken, de beste service, de beste deals!

GoalZero

Goal Zero, onderdeel van het Amerikaanse bedrijf NRG Energy, heeft vanaf het begin één duidelijke missie voor ogen. Het ontwikkelen van duurzame producten van hoge kwaliteit met een duidelijke focus op zonne-energie. Goal Zero heeft een breed assortiment. Van zonnepanelen en powerbanks voor het opladen van USB apparaten, zoals smartphones en tablets, power packs voor het opladen van camera’s en laptops tot solar generatoren om een groot scala aan huishoudelijke apparaten te voorzien van energie. Goal Zero is erin geslaagd om duurzame producten te ontwikkelen met een duidelijke functie. De zonnepanelen van Goal Zero zijn zo ontwikkeld, dat zelfs een beetje daglicht voldoende is om energie te genereren. Producten van Goal Zero laten je nooit in de steek, waar je ook bent.

Bij Solar Power Supply verkopen we van Goal Zero:

Xtorm

Xtorm is onderdeel van het Nederlandse bedrijf A-solar. Het bedrijf is in 2008 opgericht en heeft als visie het realiseren van oplossingen voor het van energie voorzien van mobiele apparaten. Xtorm heeft een gevarieerd assortiment aan solar producten, zoals een Xtorm solar charger en de Xtorm solarbooster. Een Xtorm powerbank is geschikt voor de meeste USB apparaten, van smartphones tot aan tablets. Het assortiment is uitgebreid met vele accessoires zoals adapters, kabels en USB hubs. Of je nu gaat kamperen, een lange fietstocht gaat maken, op zakenreis gaat, of gewoon voor dagelijks gebruik, met de producten van Xtorm heb je altijd en overal extra energie bij de hand!

Bij Solar Power Supply verkopen we van Xtorm:

SUNBEAMsystem

Het Zweedse SUNBEAMsystem is marktleider op het gebied van flexibele en beloopbare zonnepanelen. Deze zijn specifiek ontwikkeld voor gebruik in de meest veeleisende omstandigheden en daarmee zeer geschikt voor de watersport en andere off-grid toepassingen. De hightech zonnepanelen bieden hierdoor een zeer betrouwbare bron van duurzame energie, overal ter wereld. De record-houdende Sunpower™ zonnecellen garanderen de hoogst haalbare opbrengst per vierkante meter, een minimaal efficiëntieverlies en betere prestaties in lage lichtintensiteit. De zonnepanelen zijn erg klein van formaat door de ongekend hoge efficiëntie van deze unieke cellen. Innovatie is een van de belangrijkste pijlers binnen SUNBEAMsystem. Het Zweedse merk onderscheid zich van de rest van de markt door een serie van unieke en merkeigen innovaties, features die je nergens anders terug gaat zien.

Bij Solar Power Supply verkopen we van SUNBEAMsystem:

WakaWaka

WakaWaka is een Nederlands merk en heeft vanaf het begin een duidelijke missie. 1,2 Miljard mensen in de wereld hebben geen elektriciteit. WakaWaka biedt oplossingen aan deze mensen die off-grid leven. Met hun producten helpt WakaWaka families om op een duurzame en veilige manier zelfvoorzienend te worden. WakaWaka ontwikkelt en produceert lampen en opladers op zonne-energie.

Bij Solar Power Supply verkopen we van WakaWaka:

LIFEPOWR

LIFEPOWR ontwerpt en ontwikkelt mobiele energieoplossingen. Dat kan in de toekomst ver gaan, maar op dit moment (2016) focussen ze zich op een drietal producten. Het nieuwste product is de LIFEPOWR A2, een draagbaar stopcontact met 230 Volt dat je kan meenemen en waar je vrijwel elk apparaat met een vermogen tot 100 W op kan aan sluiten. Zoals een laptop, kleine koelbox, of een kleine LED-TV. Door de LifePower A2 te koppelen aan een zonnepaneel, kan je deze altijd en overal opladen en hiermee energie onafhankelijk worden.

Bij Solar Power Supply verkopen we van LIFEPOWR:

Mobisun

De missie van Mobisun is om mensen te voorzien van hoogwaardige mobiele zonnepanelen en energie-opslag oplossingen. De producten zijn speciaal ontwikkeld om je op een comfortabele manier het gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid te laten ervaren. En dat altijd en overal. Of je nu gaat hiken in Canada, backpacken in Thailand of woont in Centraal-Afrika. De Mobisun producten richten zich vooral op lichtgewicht, duurzame en high tech zonne-energie, die veelzijdige toepassingen hebben en voor iedereen toegankelijk zijn.

Bij Solar Power Supply verkopen we van Mobisun:

EasyAcc

Bij Solar Power Supply verkopen we van EasyAcc:

Lensun

Lensun is in 2008 opgericht en is sindsdien een professionele fabrikant van verschillende soorten zonnepanelen. In ons assortiment kunnen wij een onderscheid maken tussen de Semi flexibele panelen en de Folding panelen. Het unieke aan de Folding panelen zijn de geïntegreerde laadregelaars voor het direct opladen van 12 V loodaccu's. De Semi flexibele panelen zijn licht en makkelijk te verplaatsen. De zonnepanelen zijn water-, weer- en schokbestendig en zijn daarom geschikt voor een permanente bevestiging zoals op het dak van een huis, camper/caravan, boot of garage. Door de vele mogelijkheden die deze zonnepanelen bieden, is Lensun geschikt voor bijna elke situatie.

Bij Solar Power Supply verkopen we van Lensun:

Powertraveller

Powertraveller ontwerpt, ontwikkelt en produceert stroom- en zonneladers voor elektronische apparaten, zoals smartphones, tablets, camera’s en laptops. De producten worden ontworpen in Engeland en daarna getest in de meest onherbergzame gebieden ter wereld. Kwaliteit staat bij Powertraveller hoog in het vaandel. Producten van Powertraveller kunnen ook extreem goed tegen de kou, zijn vaak (spat)waterdicht en zijn daarom vrijwel overal ter wereld te gebruiken. Powertraveller geeft je de vrijheid om een actieve outdoor lifestyle na te streven. Je bent altijd bereikbaar, waar je ook bent.

Bij Solar Power Supply verkopen we van Powertraveller: